Välkommen till jennyelisabeth.se!

Vad kul att du hittat hit!

Jag som bloggar här heter Jenny Elisabeth, är 30 år gammal och bor i Halland. Här på bloggen kommer jag dela med mig av lite allt möjligt, man kan kalla bloggen för en personlig- skönhets och livsstilsblogg. Just nu finns det inte mycket här, men det kommer!

Hoppas du kommer komma tillbaka och se vad jag hittar på 🙂

0

2 Kommentarer

 1. My
  29 oktober 2017 / 01:53

  Helt otroligt, kom hit pga en sökning på tarte shapetape concealer, men har just bläddrat mig igenom 90+ sidor! Du har recenserat i princip allt jag är nyfiken på :)) Undantaget skulle typ vara Artist brushes… Men det kanske kommer? 😉

  • Jenny
   Författare
   29 oktober 2017 / 10:43

   Men vad roligt att du hittade något intressant! 🙂 Man vet aldrig vad som dyker upp härnäst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?