The Fashion Tag

Hittade en tag hos Stilbloggen.me som jag tänkte göra, det är The Fashion Tag.

The Fashion Tag

Hur skulle du beskriva din stil?
Jag vet inte, men allt utföres i gråskalor, till och med underkläderna. Kanske man kunde beskriva med… tomboy, tufft, androgynt, kanske?

Vilka är dina “wardrobe staples”?
Svarta skinny jeans, oversize vad-som-helst, kängor eller Converse, grå kappa. Enkla plagg, helst i svart (eller grått) och mjuka material.

Om du bara skulle välja tre plagg ur din garderob, vilka skulle det bli?
Marc by Marc Jacobs väska, svarta leggings och mina Dr Martens. Låter kallt, brr… Jag får inte välja fyra?

Var shoppar du helst?
Online, jag har inte tålamod att strosa på stan… Oftast blir det kläder från H&M eller ASOS. Är det butik så är det Gekås. Skor så är det Converse (eller Dr Martens) som gäller, och det kan man ju få tag på från olika nätbutiker.

Vem är din favoritdesigner och varför?
Ehrm, det har jag nog ingen. Jag har inte brytt mig om att titta noggrant på kläderna designers gör för att de inte finns i min storlek, men visst finns det fina kläder, inte för det… De få fashion shows jag sett har varit Dior, Marc Jacobs, YSL. Har inte så stor koll på vad det finns mer.

Har du en signaturdoft?
Ingen speciell parfym men gärna kryddiga dofter med rökelse, mysk, trä, lite blommor är okej för att få till kompositionen på doften. Men jag har mer och mer rört mig bort från sockersöta- och rena blomdofter. På önskelistan finns just nu bland annat Tom Ford Black Orchid EdP t ex.

Hur brukar du fixa håret?
Enkelt – jag använder oftast min plattång och sen får det antingen ligga åt sidan (benan till höger) eller så försöker jag ge det volym så det “står upp”. Jag funderar dock på att låta det växa ut till en kortare pixie cut. Men fortfarande behålla den svarta färgen jag har, mamma brukar säga att det var synd att jag inte föddes med den färgen på håret.

Vilken är din “go to outfit” som alltid funkar?
Svarta skinny jeans, oversize tröja, svart kort skinnjacka, Converse, min väska från MBMJ och enkelt smink. Jackan hör väl till våren, men resten av outfiten är en året runt “go to”. Jag är nog lite enformig, varierar inte så mycket – men det kan bero på att jag har så lite kläder som jag faktiskt använder. Jag gillar det enkelt och gärna i få färger, om färg alls. Jag borde gå igenom min garderob igen…

Vad blir ditt nästa köp?
Tom Ford Black Orchid EdP och en MBMJ New Too Hot To Handle Hobo i svart eller grått.

Inlägg från gamla bloggen

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.