Recension: Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Då jag rensat bland mina skönhetsprodukter dök ett par som jag inte ens använt upp, men som jag ändå sparade och har nu testat en av dem. Clinique Moisture Surge Overnight Mask är en intensiv fuktmask som man, enligt namnet, ska använda över natten. Konsistensen påminner om Moisture Surge krämerna och jag upplevde att när man inte tog för mycket (för det var lätt att göra) så sjönk den in rätt snabbt i huden och kletade då inte ner örngott och andra sängkläder. Enligt beskrivning ska man ”massera in försiktigt tills den absorberas”. Man ska/behöver inte heller tvätta av den, och går att använda varje kväll eller vid behov.

Jag tycker att återfuktningen från masken är väldigt bra, på morgonen efter användning känns min hy slät och väldigt återfuktad. Den ger verkligen intensiv återfuktning och den innehåller även lugnande ingredienser som skyddar mot irritation. Den är även testad av ögonläkare och ska inte täppa till porer.

INCI: Water, Glycerin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Polymethacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetyl Ethylhexanoate, PEG-8, Glycereth-28, Sucrose, Sorbitan Stearate, PEG-100 Stearate, Trehalose, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat Bran) Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Water, PEG-75, Caffeine, Pantethine, Sorbitol, Butylene Glycol, Oryzanol, Bisabolol, Panthenol, Phytosterols, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Dextrin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5.

Recension från gamla bloggen

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?