MOTD: Sminkning #2

MOTD

Jag har ett stort intresse för skönhet, men jag har aldrig sagt att jag är bra på det. Jag tycker det är kul att testa och lära mig, och idag provade jag ett flytande läppstift, och det var ju svårt att få jämnt. Men basen, ojojoj, Dior’s serum foundation – tog mig äntligen för att testa den, och den är ju underbar. Lite för lite täckning i grund för min hy med acne, men det gick att bygga upp lite.

Dagens sminkning

BAS
Dior Diorskin Nude Air Foundation, #010 Ivory
Dior HydraLife BB Eye Cream, #1
NARS Creamy Radiant Concealer, Vanilla

KINDER
By Terry Cellularose Blush Glace, #1 Rose Melba
Dior Diorskin Nude Air Glowing Gardens Illuminating Powder, #001 Glowing Pink

ÖGON
By Terry Ombre Blackstar, #3 Blond Opal
By Terry Mascara Terrybly, Black
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Soft Brown
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel

LÄPPAR
Anastasia Beverly Hills Liquid LIpstick, Retro Coral

(Efter bilden bättrade jag på läppstiftet… 😉 )

Loading Likes...

Kommentera