Recension: Lancôme Juicy Shakers

Recension: Lancôme Juicy Shakers

Lancôme Juicy Shakers

I fredags firade jag ett bra beslut, och sättet jag firade på var att köpa 3st Lancôme Juicy Shakers: #283 Berry in Love, #313 Boom-Meringue och #381 Mangoes Wild. Jag gjorde ett snabbt test av alla tre nyanserna och har följande att säga om dem…

Lancôme Juicy Shakers är en färgad läppolja som med sin lätthet påminner om YSL Tint-in-Oil i texturen, men de lämnar ingen stain efter sig. De har en glossig finish och är inte klibbiga, de är en kombination av en läppolja och läppglans då Juicy Shakers har de vårdande egenskaperna av en olja (i den tvåfasade formulan finns oljor som sötmandel, tranbär och omega 3) och glans och färg av ett läppglans. I kollektionen på 14 färger (13 permanenta, 1 limited edition) finns det både skira och mer täckande nyanser, det finns även ett par med skimmer, men alla ger samma fräscha och lätta look till läpparna.

Vad jag märkte under mitt snabba test är att första skakningen, för att mixa pigment och olja, är tuff – du får skaka mycket för att få till en jämn färg. När du applicerar kan du dutta på produkten för färg och dra för glans. De känns väldigt sköna på läpparna och är, som sagt, varken klibbig eller tung.

Applikatorn är UNDERBAR! Den är inte som något jag använt förut, en liten svamp med ett par hål undertill som gör att man får rätt mängd pigment vid varje applicering. Av de tre nyanserna jag har så har #381 Mangoes Wild blivit färgfavoriten, men något som är kul med denna produkt är att inte bara färgerna är olika… utan doften på själva oljan är olika från nyans till nyans, och min doftfavorit är #283 Berry in Love som doftar, you got it, bärigt! Medan #381 Mangoes Wild doftar, vad jag antar är, mango.

Då de är en kombination mellan olja och glans så är hållbarheten inte den bästa (plus att de inte lämnar någon stain) så man får applicera dem ofta om man vill att färgen ska sitta kvar, den försvann efter att jag ätit – vilket i sig inte är så konstigt, läpprodukter brukar mattas av av matintag… But you get my drift. De är lite skira faktiskt, men de som är det går att byggas på för mer färg och det är vad jag gjort. I mitt test så var #381 Mangoes Wild mest täckande, #283 Berry in Love lite mindre täckande och #313 Boom-Meringue helt skir (går inte att byggas upp, mest skimmer och glossig finish, se swatch nedan).

Recension: Lancôme Juicy Shakers

#283 Berry in Love, #313 Boom-Meringue och #381 Mangoes Wild

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4

Lancôme Juicy Shakers

Lancôme Juicy Shakers säljs bl a. hos Eleven, och kostar 225 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?