Sminkhörnan, i form av bilder

Det ser bra ut utanpå, men inuti är det en annan femma. Det enda som har lite ordning är själva sminkbordet som är MALM toalettbord från IKEA, kostar 995 kronor. Let’s start!

IMG_0732

Såhär ser det då ut på sminkbordet, jag har bland annat de flesta av mina läppstift (i två hållare från eBay) där, har också de penslar jag använder mest i en hållare från Sigma. Penslarna kommer också från Sigma och är bitar ur Extravaganza Copper Collection (tror jag den heter), jag gillar Sigmas penslar och har använt dem mer och mer nu det senaste.

IMG_0738

Detta är då innehållet i lådan i toalettbordet, jag har 2st stora besticklådor som jag sorterat in sminket jag använder mest i. Besticklådorna kommer också från IKEA och heter STÖDJA.

IMG_0741

Här är då en närmare bild på läppstiftshållaren, jag har som sagt 2st, det ryms 24st läppstift per hållare. Som ni ser får inte Tom Ford läppstiften plats riktigt, och får man väl ner dem i hållaren så får man bara upp korken när man försöker ta upp dem.

IMG_0733

Ovanpå hurtsarna, som jag har till höger om toalettbordet, har jag lite deodoranter och face mists (typ Fix+ och liknande). En udda blandning, men förpackningarna är så lika så det ser ganska bra ut. Plus att jag inte har någon annan plats för mina deos, som är lätt att komma åt. Sen står min necessär där också, och i den finns sminket jag använder dagligen (just nu kan tilläggas 🙂 ). Och så har jag en bricka i guld, kommer från H&M Home, där mina parfymer står. Bland parfymerna finns Tom Ford Black Orchid, The Body Shop Red Musk, YSL Black Opium och Giorgio Armani Sí.

IMG_0734

Då kommer vi in i lådorna i hurtsarna, och det är här jag är mindre nöjd med hur det ser ut. Men jag vet samtidigt inte hur man kan göra det bättre. Här har jag också STÖDJA besticklådor från IKEA. I denna lådan har jag mina basprodukter, så som foundation, concealer och puder.

IMG_0735

I lådan under har jag mina rouge, bronzers och highlighters. Det finns lite NARS, Too Faced, MAC och Becca bland annat. Just nu gillar jag lite brunrosa rouge och favoriten är Douceur från NARS, som låg längst in i denna låda, under besticklådan! Gissa om jag blev glad när jag hittade det. Trodde det var borta…

IMG_0736

I hurtsen längst mot väggen, i lådan högst upp har jag mina ögonprodukter, ögonskuggor, mascaror, eyeliners och ögonbrynsgunk. Jag har gått igenom denna låda nyligen för att göra mig av med färger jag inte använder, jag är vän av neutrala ögonskuggor i alla nyanser de bara kommer i. Och har aldrig gillat färg på ögonen.

IMG_0737

Och i den sista lådan jag ska visa (för resterande lådor är verkligen stökiga 😀 ) huserar mina läpprodukter, som ni ser gillar jag verkligen NYX Butter Gloss 😉 Här finns alla mina läpprodukter förutom läppstiften som är i hållarna på toalettbordet, det finns nog något läppstift här som inte fick plats där. Men förutom det så finns det läppglans, läppkritor, läppoljor, flytande läppstift och en liten hörna för läppvård!

Det var min sminkhörna det!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?