Nätshoppat: YSL Touche Éclat Collector

Så hände detta, jag satt bara och surfade och hittade YSL Touche Éclat Collector på FeelUnique. Helt plötsligt var den på väg hem till mig, ni vet säkert hur det är? I alla fall, det är Touche Éclat i en förpackning med en slogan, på den jag har står det ”No need to sleep”. Jag köpte ”I am not a morning person”, men de skickade fel. Nåja, produkten inuti är densamma så det spelar väl inte så stor roll, men jag lär nog köpa den andra också 😈

YSL Touche Éclat Collector: No need to sleep

YSL Touche Éclat Collector kommer i endast en nyans, 01, som ska vara universell. Touche Èclat är ingen concealer per se då den inte täcker så mycket utan mest reflekterar ljus och skapar lyster, så jag ser den som en highlighter/eye brightener. Gillar man utförandet men vill ha något som täcker mer kan man köpa en av deras Touche Èclat Neutralizers (som jag också köpte en av, 01 Abricot Bisque) som är mer av en concealer.

“When I’m out, I’m out. And if it’s a good night, that can be a long time. I carry a TOUCHE ÉCLAT with me so that I can keep going for longer. No need to sleep…”
Work. Party. Bed. Don’t stop, don’t drop. Your clutch holds the bare essentials to keep you going. Keys. Phone. TOUCHE ECLAT. The touch-up tool you’ll never want to be without.

Touche Éclat conceals dark circles and highlights your best features, adding instant radiance to your face. The must-have pen of makeup artists, Touche Éclat is the one beauty essential that no woman should ever be without.
The SLOGAN EDITIONS are all in Shade 01, the universal shade.

Det blir kul att testa dessa, jag har inte ägt en Touche Èclat på flera år och har sedan dess lärt mig hur man använder den. YouTubern Amelia Liana pratar gott om Touche Èclat Neutralizers, speciellt den nyansen jag köpt, den ska vara bra på att dölja mörka ringar under ögonen. We’ll see!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?