On-the-go makeup

Jag har, som de flesta andra, en necessär i min handväska full med produkter för on-the-go makeup. Jag tänkte dela med mig av vad jag har i necessären.

On-the-go makeup

Ett ex sa om min handväska en gång, att den “är som scouterna – alltid redo”, för jag brukade ha precis ALLT i min handväska. Detsamma gäller min necessär, jag har “bra att ha”-saker i den, tro det eller ej, men jag har rensat den både en och två gånger. Och detta är då vad som alltid stannar kvar i necessären. Min necessär är en Softsac Medium från MAC och det jag gillar med den är att den är gjord av lätt nylon och du kan slänga den i tvätten om den blir skitig, vilket den lätt blir…

I necessären då så har jag:

MAC Mineralize Skinfinish Natural, Light – denna gillar jag för att den ger en så naturlig look, det ser så bra ut, och därför får den följa med i necessären

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder – av samma skäl som ovannämnda puder får detta puder följa med i necessären

YSL Touche Èclat, 01 – En highlighter är ett måste för mig, detta är dock ett nytt tillskott i necessären och jag valde den pga utförandet, pennformen är väldigr bekväm för snabb applicering

Hourglass Hidden Corrective Concealer, Fair – En concealer är också ett måste då jag har mörka ringar jag vill dölja, jag har förvisso acne med, men den bryr jag mig mindre om faktiskt, denna concealer funkar bra på ringarna under ögonen och kommer i stiftform, går att blanda ut med fingret, men jag har en pensel med mig

MAC Chromagraphic Pencil, NC15/NW20 – Self explanatory, tycker jag, använder denna för att “pigga upp” ögonen, ett lätt svep på den undre vattenlinjen är allt som krävs

Chanel Rouge Coco, Adrienne – Ett nudeläppstift kan aldrig vara fel att ha med sig

Trind glasfil – Hatar när naglarna går sönder och man inte har en fil, hence, the fil

Sigma travel size penslar – Jag har två penslar med mig för det mesta, F15 (duo fibre powder/blush) och F65 (large concealer)

MAC Fix+, mini – Jag vet egentligen inte varför jag har en Fix+ i necessären, men det kanske är bra att ha?

Shiseido Blotting papers – Då jag har en oljig t-zon så har jag ofta blotting papers eller ett blotting powder med mig för att matta ner lite, jag mattar hellre ner med papper/puder än med hudvårdsprodukter

Flo Atomizer – Detta är en fiffig produkt om man vill ha med sig parfym, just nu bär jag på Tom Ford Black Orchid EdP

Och det var allt ifrån min necessär! Vad har du i din necessär? Kommentera gärna med din favoritprodukt ur din egen necessär.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.