Marilyn från Bluchic

Övrigt

Nu tror jag att jag är nöjd, och att jag hittat rätt. Har spenderat morgonen med att byta tema här på bloggen – som ni ser. Temat heter Marilyn och kommer från Bluchic. Jag är inte riktigt klar med att konfigurera det, men det fungerar i stort. Jag ska även leka med .mo och .po filerna och översätta det jag kan.

Marilyn kostar $79 (runt 680 kronor), och det kan tyckas dyrt men Bluchic gör så bra och fina teman så jag tycker det är värt pengarna. De är responsive och man kan customize dem en del för att ändå sätta personlig prägel på sin bloggs tema. Jag gillar hur Marilyn ser ut i grund, temat hade mycket av det jag sökte efter, små detaljer och finesser, så valet var enkelt.

Hoppas du gillar det, och är det något som inte funkar, kommentera på detta inlägg eller skicka iväg ett e-mail till jenny@jennyelisabeth.se!

Kommentera