Recension: Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

02 Lava Pop, 03 Happy Pop, 05 Wink Pop, 07 Go-Go Pop

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer är en ny produkt från Clinique, och är en uppföljare på förra årets Pop Lip Colour + Primer. Jag har fortfarande inte tagit mig för att köpa de 4 nyanser jag vill ha av Pop Lip Colour + Primer, men dessa var jag lite snabbare med att köpa. Mest för att jag drogs till färgerna, jag har på senaste tiden lärt mig att färgglada läppar är kul och därför var jag snabba tassen!

Jag har bara hunnit testa 03 Happy Pop och 05 Wink Pop på läpparna, men tycker att själva produkten är på det stora hela densamma hos alla nyanser då jag swatchat alla de 4 nyanserna jag har (se nedan).

Produkten i sig är tjock, lite trögflytande, men väldigt pigmenterad och har en fin glossig finish. Den känns inte klibbig på läpparna, tycker jag, men i de flesta recensioner på Sephora.com så säger de att den känns för klibbig, jag tycker som sagt inte detta utan jag gillar konsistensen och finishen. Men jag kan förstå hur man kan tycka att den är klibbig, så tvekar du/gillar du inte klibbiga läpprodukter så kanske du ska låta Pop Lacquer Lip Colour + Primer vara kvar i butiken…

Själva förpackningen är en kort, liten plastpryl med ett silver/krom lock med texten ”Clinique”. Den andra delen är genomskinlig och då ser man färgen på produkten. Perfekt!

Tillägg Jag glömde säga att de även är lite återfuktande!

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer: Swatches

Swatches: 02 Lava Pop, 03 Happy Pop, 05 Wink Pop, 07 Go-Go Pop

INCI: Microcrystalline Wax, Cetyl Ethylhexanoate, Polybutene, Isostearyl Alcohol, Butyl Stearate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Lecithin, Caprylyl Glycol, Dibutyl Lauroyl Glutamide, Tocopheryl Acetate, Alumina, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Synthetic Fluorophlogopite. +/- Mica, Titanium Dioxide, Yellow 5 Lake, Red 7 Lake, Iron Oxides, Red 6, Red 33 Lake, Red 28 Lake, Blue 1 Lake, Red 22 Lake, Carmine, Red 30 Lake, Yellow 6 Lake, Bismuth Oxychloride.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
3.7

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer finns att köpa bl a. hos Eleven och KICKS och kostar 235 SEK för 6ml.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?