Recension: Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette

Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette

Denna palett har jag haft ögonen på ett tag, vilket egentligen är konstigt då ögonbryn är det jag är sämst på att göra när det kommer till smink, och det jag absolut avskyr mest att göra (p.g.a. skälet jag nämnde innan). Mina bryn är, ofärgade, så ljusa att de knappt syns och även om de finns där så finns det inte mycket att jobba med.

Men i alla fall, jag tänkte att denna palett kan vara behändig att ha i sin ägo. Den har 11 nyanser av Anastasias Brow Powder Duo (från Blonde till Granite) samt 1 Brow Primer som ska hålla bryna på plats (för det använder jag dock Anastasias Clear, eller Tinted, Brow Gel).

Brynskuggorna (Brow Powder Duo) utlovar hållbarhet, och finns i en mörk och en ljus nyans för att man ska kunna hitta sin nyans, samt motverka ”ashiness”.

Jag har precis gått från svart hår till rött och sen till brunt och har även köpt Brow Wiz och Dipbrow Pomade i Soft Brown. Nu står det ju alla fritt att bestämma om man vill köpa något eller inte, men jag slänger bara ut det att denna produkt är riktad mot makeup artister – och det förstår man ju. Det är inte många av oss som behöver 11 nyanser av ögonbrynsskugga – om man inte är som mig och byter hårfärg stup i kvarten!

INCI: Brow Powder Duo: Talc, Boron Nitride, Nylon-12, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Silica, Methicone, Sodium Dehydroacetate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, May Contain/Peut Contenir: Iron Oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491), Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007). Brow Primer: Microcrystalline Wax/Cire Microcristalline/Cera Microcristallina, Polyisobutene, Cetyl Palmitate, Talc, Vp/Hexadecene Copolymer, Myristyl Lactate, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire De Candelilla/Candelilla Cera, Octyldodecanol, Myristyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Glycine Soja (Soybean) Oil, Propylene Carbonate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Methylparaben, Propylparaben.

  • 6.2/10
    Applicering - 6.2/10
  • 6.3/10
    Hållbarhet - 6.3/10
  • 6.1/10
    Resultat - 6.1/10
6.2/10

Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette

Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette finns att köpa bl a. på Eleven och kostar 995 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?