Recension: Dior Diorskin Forever Fluide Foundation

Dior Diorskin Forever Fluide Foundation

Dior Diorskin Forever Fluide Foundation. Perfect makeup, everlasting wear, pore-refining effect.

Dior Diorskin Forever Fluide utlovar 16 timmars perfekt hållbarhet, och komfort i alla lägen. Den ska även förfina porerna och ge en jämnare hy tack vare formulan som är berikad med en ”Poreless Effect” hudvårdsessens.

Foundationen ska anpassa sig efter din specifika hudtyp och justerar sig efter det för att ge en silkeslen och flawless hy.

-Mallow Flower Extract: Supports natural cell renewal and provides the appearance of a smoother and more even skin texture day after day.
-Skincare Essence: Just like a couture gown designed for a special client, this essence adapts to the skin’s particular needs throughout the day.
-Halo Pearls: Soft-focus pigments and transparent pearly particles evenly diffuse the light and deliver the perfect glow.

Vid mitt första test applicerade jag den utan primer och i det andra testet med primer (Hourglass Mineral Veil). Båda gångerna var den lätt att applicera, jag tyckte det funkade bäst med en Beautyblender men provade med min pålitliga Sigma F80 också.

När jag applicerade den så verkade den inte fastna i eller betona torra partier, men efter x antal timmars wear n’ tear så hade den bildat en torr hinna över de partierna (acne).

Den gav huden en fin finish som bäst beskrivs som matt, men den har lite glow så huden blir inte helt matt, vilket jag tycker om.

Med primer fick jag någon timmes bättre hållbarhet, men foundationen klarade sig bra på egen hand på min blandhy som har både feta och torra partier. Ungefär 7 timmar utan touch-ups med puder utan primer, och upp till 8 – 9 timmar med primer. Det var inte stor skillnad på hur det såg ut med/utan primer, en skillnad jag dock såg var att mina porer såg ännu mindre ut med primer. Med enbart foundationen så förminskades porerna lite, men de syntes ändå.

Något jag brukar tänka på när jag köper foundation från Dior är att en säljare på KICKS sa till mig, när jag köpte Dior Nude Air Foundation, att de nyanser med ”10” på slutet drar mot gult. Nyansen jag har, 010 Ivory, ska vara för en ljus hy med neutrala undertoner (enligt Sephora.com) och min hy kanske drar lite mer mot gult men kräver ändå den ljusaste nyansen. Som referens använder jag NC15 hos MAC och B10 hos YSL och Chanel.

Dior Diorskin Forever Fluide Foundation: Swatch

På bilden ovan är det, till vänster, en swatch som inte är utblandad och till höger en utblandad. Den är dock inte lika mörk på ansiktet, den smälte bra ihop med min hudton och det blev ingen rand mellan ansikte och hals, och jag drog ner foundationen på halsen lite för att blanda ihop det ännu mer.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4.6

Dior Diorskin Forever Fluide Foundation

Dior Diorskin Forever Fluide Foundation finns att köpa där Dior säljs, jag har köpt den från FeelUnique. Där kostar den 515 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?