Recension: Anastasia Beverly Hills Brow Enhancing Serum Advanced

Okej! Varning för naked face bilder 😉 Nej, skämt åsido. Jag tänkte göra en kort, och oplanerad, recension av Anastasia Beverly Hills Brow Enhancing Serum Advanced, woah Nelly, that’s a mouth full! I alla fall, detta är ett serum för ögonbrynen som säger sig ge näring till hårsäckarna med aminosyror och peptider, medan på samma gång vårda och främja ny tillväxt med naturliga oljor och vitaminer. Så vill du ha bryn som Cara Delevingne (typ), så läs vidare!

abh_serum

 

Brow Enhancing Serum Advanced är alltså ett serum för ögonbrynen, det står på förpackningen ”for overtweezed brows”, men man kan självklart använda det om man har glesa bryn av andra skäl, men det marknadsförs för överplockade bryn. Det finns varken många recensioner, eller mycket info, om denna produkt men i beskrivningen av produkten så sägs det att ”vår avancerade pentapeptid kedja som består av 5 peptider vid 10%, har kliniskt bevisats stimulera tillväxten av tjockare, längre hår hos 100% av försökspersonerna”. Detta är vid applicering 2 gånger om dagen, jag har använt den under mina andra ögonbrynsprodukter i 60 dagar, och detta är resultatet.

Ögonbryn, före

Mina bryn ofärgade, oplockade och utan serum. Lite ifyllda. Bilden är tagen i september 2015.

Ögonbryn, efter

Jag började använda serumet i början av januari 2016, och denna bild är tagen i mars 2016. Här är dom färgade med en ljusbrun färg från Refectocil, men inte ifyllda. Jag själv tycker att brynen är fylligare och det gick snabbt för dem att växa ut, mitt ex la märke till att mina bryn var fylligare efter 3 veckors användande ungefär. Något man också kan se, om man jämför bilderna, är att på den nedre bilden har mina ögonbryn en liten svans, på före-bilden är de raka och har ingen svans.

Serumet fick ögonbrynen, där jag haft hår, att växa snabbare, de är längre och fylligare. Jag gillade denna produkt så mycket så jag har precis köpt en till penna och ska börja en ny ”kur” för efter ett besök hos frisören där jag fick brynen plockade så tycker jag de är lite tunna.

INCI: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Biotin, Sodium Dna, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Glutathione Isomerized Linoleate, Myristoyl Pentapeptide-17, Tropolone, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Panthenol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Potassium Chloride, Sodium Citrate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate.

  • 5.3/10
    Applicering - 5.3/10
  • 7.4/10
    Resultat - 7.4/10
6.4/10

Anastasia Beverly Hills Brow Enhancing Serum Advanced

Anastasia Beverly Hills Brow Enhancing Serum Advanced finns att köpa hos bl a. Eleven och kostar 450 SEK för 1,7ml.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?