Sunday Riley Luna (uppdaterad)

Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil

Jag har länge haft ögonen på denna olja från Sunday Riley! Det är Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil och kan vi bara prata om färgen? Den är blå (blågrön? se bild nedan)! På grund av ingrediensen Blue Tansy (som på svenska är blå renfana). Oljan är ämnad att användas på kvällen, som man kan ana av namnet.

Denna olja har fått mycket kärlek och är populär, den är en bra inkörsport för den som vill prova på produkter med vitamin A/retinol, ingrediensen verkar åldershämmande och kan hjälpa till att öka hudens elasticitet, fasthet och minska ens porer.

Jag har inte hunnit testa oljan än, men kommer göra det ikväll, och uppdaterar detta inlägg (om jag kommer ihåg) med hur första testet gick 🙂

Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil

Köpte Sunday Riley Luna från CultBeauty (England). Det gick 3 vardagar från beställning tills jag hade den i händerna (FedEx Express). Det var även första gången jag beställde från dem, och de gjorde ett gott intryck. Jag behövde även kontakta deras kundtjänst, det tog närmare 24 timmar (vardag) innan de svarade, men de var till stor hjälp och gjorde hela köpupplevelsen väldigt bra!

Uppdatering 19/4 2016 Jag använde oljan igår kväll, tog bara ett par droppar och masserade in. Efter att jag applicerade oljan upplevde jag en lite värmande känsla, och huden såg lite röd ut, men det la sig efter någon minut. När oljan sjunkit in kändes hyn väldigt len, och det gjorde den även på morgonen därpå. Jag upplever att hudtonen är jämnare, de röda ärren från acne är lugnade och det ser väldigt bra ut! Jag är nöjd!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?