Recension: Clinique Turnaround Revitalizing Lotion

Clinique Turnaround Revitalizing Lotion

Har lagt till ett steg i min hudvårdrutin, en lotion, och just nu använder jag Clinique Turnaround Revitalizing Lotion som har fått bra betyg av ett par bloggare jag följer. Vissa kan tycka att det är onödigt med ännu ett steg i hudvårdsrutinen, men jag behöver lite extra fukt… Så har du inget emot ett steg till och behöver lite fukt, så kan denna lotion vara något för dig!

Turnaround Revitalizing Lotion är då en lotion och detta med vattenbaserade lotions är en tradition i hudvården som kommer från Asien. Denna lotion innehåller återfuktande hyaluronsyra och glycerin, även lugnande ingredienser finns med på listan (variant av lactobacillus) samt acetyl glucosamine som förnyar huden.

Konsistensen på Turnaround Revitalizing Lotion har beskrivits som ”tjockt vatten”, och när jag skulle använda den för första gången och droppade ut lite i handen så förstod jag precis vad som menats med ”tjockt vatten”, för det är precis som tjockt vatten. Det är inte trögflytande utan bara… tjockt. Jag använder denna produkt efter rengöring och exfoliering och går sedan vidare till ögonkräm, serum och olja/kräm. Den lämnar ingen hinna på huden och medan den sjunker in kan man borsta tänderna till exempel.

Jag tycker att min hy känns mer återfuktad de dagar jag använder Turnaround Revitalizing Lotion. Hyn har lite lyster, som inte beror på olja, och det är precis det som denna produkt ska ge. Jag upplever även att min hy känns lenare.

INCI: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Propanediol, Saccharomyces Lysate Extract, Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract, Caffeine, Bifida Ferment, Acetyl Glucosamine, Lactobacillus Ferment, Creatine, Ergothioneine, Adenosine Phosphate, Punica Granatum Fruit Juice, Acetyl Carnitine HCL, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, PEG-8, PPG-6-Decyltetradeceth-30, Caprylyl Glycol, Carbomer, Trehalose, Hexlyene Glycol, Yeast Extract, Sodium Hyaluronate, Polyquaternium-51, Butylene Glycol, Tromethamine, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?