Scratch Nails Crystal Stone Nail File

Scratch Nails Crystal Stone Nail File

Som ett tillägg i min nagelvårdsrutin så har jag nu köpt en annan fil, Scratch Nails Crystal Stone Nail File, och ska sluta att använda sandpappersfilar för att fila till formen på nageln, jag har även en i glas som kommer från märket Trind. Kommer istället använda själva poleringssidorna på sandpappersfilarna jag har för att polera fram glans, och max 3ggr/år buffa nagelytan för att förhindra att nageln blir för tunn.

Detta är Scratch Nails Crystal Stone Nail File, den är uppbyggd av tusentals små kristaller. När du filar nageln så förseglar de små kristallerna nagelns fria kant så att den inte skivar sig. Något jag tyckte om med denna fil är att den inte skadar nageln även om du ”sågar” fram-och-tillbaka med den.

Du kan forma nageln med denna fil då den, istället för att slita ner nageln som en sandpappersfil gör, slipar ner nageln.

Med Crystal Stone kan du även skjuta tillbaka dina nagelband, fukta filen och skjut sedan tillbaka nagelbanden. Eftersom filen är så finkornig kan du även fila ner förhårdnader runt nageln och på fingrarna utan att skada huden.

Är du försiktig med filen så kan den hålla mycket länge, du behöver även rengöra den ibland. För att rengöra filen så använder du tvål och vatten, och förvarar den sen i sin hylsa.

KÖPINFORMATION

  • Pris: 95 kronor
  • Inköpsställen: Där Scratch of Sweden säljs, jag köpte min fil på KICKS
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?