Recension: NYX Lip Lingerie – Embellishment

Detta är en het produkt, NYX Lip Lingerie, speciellt i nyansen Embellishment som jag ska visa idag, det är ett flytande, matt läppstift med bra täckning och hållbarhet, men det höll inte för att äta tacos (antagligen p.g.a. oljan och/eller fettet i dem) 😉

Embellishment är en dov lila nyans som drar åt både brunt och grått, i mina ögon. Vid första appliceringen så gled det på bra. Det kändes lite klibbigt medan det torkade, men efter att det torkat (1 – 2 minuter) så kändes det lent på läpparna, det höll för att dricka vatten och pussa på katten, smetade inte av sig på något av det.

NYX Lip Lingerie - Embellishment

Förpackningen är i genomskinlig plast med produktnamnet i svart text, korken är svart och applikatorn kändes lite längre än vanligt. Den gjorde det lätt att applicera läppstiftet.

NYX Lip Lingerie - EmbellishmentSåhär ser Embellishment ut på, ett lager. Nu har jag varit duktig och exfolierat läpparna och använt oljor och balms och fick ett ganska bra resultat med denna produkt, men jag tänker att om du har lite torrare läppar så kommer de torra partierna att synas mer om du använder detta läppstift.

INCI: Isododecane, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minérale, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Disteardimonium Hectorite, Polycyclopentadiene, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Alumina, Barium Sulfate (CI 77120), Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 6 (CI 15850), Red 7 (CI 15850), Blue 1 Lake (CI 42090).

  • 7/10
    Applicering - 7/10
  • 6.4/10
    Hållbarhet - 6.4/10
  • 7.2/10
    Resultat - 7.2/10
6.9/10

NYX Lip Lingerie

NYX Lip Lingerie finns att köpa där NYX säljs, bland annat KICKS.se och Lyko, och ett läppstift kostar 89 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?