Vad tar du för tillskott?

Hälsa & träning

Vad tar du för tillskott? Själv tar jag sex olika. För kropp och knopp, hud, hår och naglar. Jag började ta tillskott i januari 2016 och jag började med det främst för att jag provade/provar olika metoder för att bli av med min acne (som jag tror är orsakad av medicinen Litium som jag tar för bipolär sjukdom). Bland annat Zink ska vara bra för huden, och det är ett av tillskotten jag tar.

Jag tycker att skönhet börjar inifrån, med rätt kost, vitaminer och mineraler såväl som med en positiv inställning till sig själv, ens kropp och allt vad det innebär.

Tillskott för kropp & knopp

Tillskott: Kropp & knopp
Dagligen: 4 kapslar Omega-3 (köp här)
Omega-3 är en fettsyra som man kan få i sig via kosten av fet fisk, som lax till exempel. Omega-3 är bra för att sänka blodfetter och blodtryck, hjärnans kapacitet förbättras och det ökar också mängden serotonin i hjärnan och lindrar på så sätt depressioner.

Tillskott för huden

Tillskott: Hud och naglar
Dagligen: 2 kapslar SKIP Skin (köp här) / 2 tabletter Hår, hud & naglar (köp här) / 1 tablett Zink (köp här)
Zink bidrar till att behålla en ”normal” hud, Pantoten behövs för att kroppen skall kunna omvandla och använda, aminosyror, kolhydrater, och fett. Det är även bra för hud, naglar och acne. Silica som även finns i ett av tillskotten är även det bra för huden samt för håret.

Tillskott för håret

Tillskott: Hår
Dagligen: 2 tabletter Hårkontroll (köp här) / 4 kapslar PK4 (köp här)
Dessa två är ämnade endast för håret och hårets tillväxt, hårkontroll är ”styrka inifrån”, även för naglar. Och är ett av Sveriges mest sålda kosttillskott och har 20 år på nacken. Philip Kingsley PK4 är kanske inte lika känd på den svenska marknaden, vad vet jag? Men jag hade inte hört talas om detta tillskott, eller att sojaprotein är viktigt för hårets tillväxt.

Vilka kosttillskott tar du, om du tar några? Har du provat något av dessa?

Kommentera