Dior Poison Girl

Dior Poison Girl

Dior Poison Girl, en parfym jag nog inte hade köpt eller ens doftat på om det inte vore för alla YouTube videor jag sett där den är med, där en efter en älskar den och hyllar den till skyarna. Bland noterna finns blodapelsin, ros och vanilj. Det är en söt doft, men inte sliskigt söt utan mer… vuxen?

Den heter visserligen Poison Girl, men det kan vara ett försök att nå ut till en bredare massa tänker jag.

En doft som både berör och förför. En flaska inspirerad av den förbjudna frukten. En doft med en omedelbar effekt, som förgiftar och blir beroendeframkallande. En läcker blommig gourmand doft.

Namnet påminner om en låt med gruppen HIM och doften har en svag koladoft tycker min näsa vid första sniffet, den är som sagt söt, men inte sliskig. Jag gillar den, men hade som sagt aldrig dragits till den om det inte vore för marknadsföringen av den. Det där med ”Poison Girl” hade fått mig att dras till andra parfymer istället.

Poison Girl finns säkerligen där Dior säljs, jag köpte min här.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?