Pyjamas från ASOS Curve

Pyjamas från ASOS Curve

Bild: Asos.com

Det kanske inte är en regelrätt pyjamas, men jag är inte så förtjust i “loungewear” eller “nattplagg”. Detta är då en pyjamas 😉 från ASOS Curve, och jag har bott i den den senaste veckan. Det är en playsuit med knyt i midjan. Den har väldigt skönt och luftigt material (67% polyester, 33% viskos).

Enda nackdelen med den är då att det är just en playsuit, det hade varit skönt med tvådelat för att underlätta vissa saker i vardagen. Jag tycker storlekarna överensstämmer bra, jag har strl UK 22, och det motsvarar strl 54 om jag inte minns fel, den är alltså lite stor, för jag har normalt strl 48/50. Men det tycker jag är skönt eftersom jag sover i den, jag gillar inte tighta sovplagg.

Den kostar 240 kronor och finns i olika storlekar, med start från UK 16.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.