Recension: Fresh Sugar Tinted Lip Treatment

Jag har nu testat Fresh Sugar Tinted Lip Treatment + den vanliga Lip Treatment i närmare en vecka, jag har även testat Nourishing Lip Balm Advanced Therapy (ej med på bild). 

Fresh Sugar Tinted Lip Treatment

Sugar Tinted Lip Treatment är ett färgat läppbalsam helt enkelt, men det har något som inte andra färgade läppbalsam har – de har väldigt mycket färg! De är även väldigt återfuktande med hjälp av socker som är en naturlig återfuktare. De känns lätta på läpparna och man behöver inte mycket produkt för att få färg, om det är mer färgen man är efter. De har en lätt smak, lite söt… SPF 15 har dom också!

Fresh Sugar Tinted Lip Treatment: Swatches

Swatches, fr vänster Tulip, Cherry och Petal

Jag har använt dem i form av ett läppbalsam främst, och färgen har varit en added bonus. Jag gillar de här läppbalsamen, och med tanke på hur mycket läpprodukter jag använder så behöver jag återfukta läpparna. Jag har även spanat in Freshs’ läppserum.

  • Sugar is a natural humectant known to prevent moisture loss.
  • A blend of nourishing oils, including meadowfoam and black currant seed oils, helps moisturize.
  • Grapeseed oil helps to smooth and soften and is rich in antioxidants known to protect from damaging free radicals.

Fresh Sugar Lip Treatment är även fria från parabener, sulfater och syntetisk färg. De färgade varianterna finns i 12 nyanser, sedan finns den vanliga Lip Treatment i stiftform samt Advanced Therapy i burk- och stiftform.

INCI: Cera Alba (Beeswax), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ascorbyl Palmitate, Ammonium Glycyrrhizate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Aluminum Hydroxide, Vanillin, BHT, Propyl Gallate, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Linalool, Geraniol, [May Contain: CI 15850 (Red 6, Red 7, Red 7 Lake), CI 15985 (Yellow 6, Yellow 6 Lake), CI 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 45410 (Red 27, Red 27 Lake, Red 28 Lake), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)].

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4

Fresh Sugar Tinted Lip Treatment

Fresh Sugar Tinted Lip Treatment finns att köpa hos Sephora.fr och kostar där 25,00€.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?