Recension: Skin Republic Foot Repair

Skin Republic Foot Repair är något jag använder då och då för att ge fötterna extra återfuktning, utöver fotkräm. Det är en mask för dina fötter i form av ett par tunna sockar med en gel inuti, tänk Baby Foot.

Skin Republic Foot Repair

Foot Repair innehåller ginkgo biloba, grönt te, pepparmint, sjögräs och sheasmör, och ska återfukta fötterna på djupet. De ska även lugna och reparera sprickor och förhårdnader som man kan ha på fötterna.

Det är en 20 minuters behandling, först tvättar man av fötterna, torkar dem och sen stoppar du in dem i sockarna som kommer i förpackningen, jag brukar ta på mig ett par vanliga sockar ovanpå för annars är det svårt att gå. När de 20 minuterna är över tar du av sockarna och masserar in resterna, du ska inte skölja av fötterna efteråt.

Jag som har problem med förhårdnader på hälarna och torra fötter överlag tycker att dessa funkar bra, de återfuktar och gör huden mjuk. Jag tycker också att de har ett bra pris, 39 kronor om jag inte minns fel.

Mina fötter tycker om dessa, har du chansen – så testa dem!

INCI: Aqua, PEG-8, Butylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexoanate, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Betaine, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Vegetable Oil, Argania Spinosa Extract, Carbomer, Potassium Hydroxide, 1,2 Hexanediol, Capryl Glycol, Illicum Verum Fruit Extract, Disodium EDTA, Jania Rubens Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Urea, Undaria Pinatifida Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Gingko Biloba Leaf Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Prunus Persica Leaf Extract, Rhus Semialata Extract, Salicylic Acid, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Saphora Flavascens Root Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Diospyrus Kaki Leaf Extract, Theobroma Cacao Extract, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Extract, Eucalyptus Globulus Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Melaleuca Alternifolia Extract, Melissa Officinalis Extract, Mentha Piperita Extract, Mentha Spicata Flower Stem Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Sodium Hyaluronate, Thymus Vulgaris Flower Extract, Phenoxyethanol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methypropional, Citronellol, Citral, Parfum.

  • Resultat
4.7

Skin Republic Foot Repair

Skin Republic Foot Repair finns att köpa hos Cocopanda.se och kostar 39 SEK för ett par.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?