NOTD: OPI Big Apple Red

OPI Big Apple Red

OPI Big Apple Red är det enda röda lacket jag har faktiskt, har hållit mig undan från röda naglar (och rött läppstift) för jag har varit osäker på vilken röd nyans jag ska ha – kalla eller varma undertoner? Har provat mig fram och kommit fram till att jag passar i både varma och kalla röda nyanser, både när det gäller nagellack och läppstift!

Big Apple Red är dock ett rött lack som inte har varken kalla eller varma undertoner, det är helt enkelt en klar och skarp röd nyans. Varken mer eller mindre. Jag tror att den passar de flesta hudtoner och definitivt nagellängder!

Formulan är som de flesta andra OPI lack jag äger, inte för tjock och inte för tunn, den gled på bra och var lätt att få jämn över nageln. Jag har målat på två lager, och använt bas- och topplack. I detta fallet är baslacket CND Stickey och topplacket Seche Vite.

Jag älskar färgen och kommer använda den igen, men experimentera med andra baslack då Big Apple Red chippade redan efter en dag. Det kan också bero på topplacket, men jag har bestämt mig för att prova andra baslack först för att undvika förvirring.

Har du tips på ett bas- eller topplack som brukar funka med OPI så kommentera gärna! Jag vill gärna använda detta lack mer 🙂

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?