NOTD: OPI She’s a Bad Muffuletta

OPI She’s a Bad Muffuletta från OPIs New Orleans kollektionen för 2016. Det är ett lack med creme finish, i en djup korallig nyans med en hint of pink. Jag har ett annat OPI lack som påminner om detta, men det har inte den rosa nyansen, det är Live.Love.Carnaval som kom med Brazil kollektionen 2014. LLC är nog inte lika knallig som SBM heller.

OPI She's a Bad Muffuletta

She’s a Bad Muffuletta var lätt att måla med och var opakt med 2 lager. Upplevde inga streaks eller något, det var som sagt lätt att måla med. Har som vanligt använt bas- och topplack, baslacket är CND Stickey och topplacket Seche Vite. Jag nämnde ju i ett tidigare NOTD inlägg att jag använde den kombinationen av bas- och topplack på ett annat OPI lack och då chippade lacket efter en dag, jag bestämde mig för att testa om det stämmer även för detta lack.

OPI She's a Bad Muffuletta

Det kan gå att använda endast ett lager med detta lack, men ett lager till jämnar ut färgen och eventuella misstag. Jag älskar den här färgen, den är precis right up my alley!

KÖPINFORMATION
OPI säljs bland annat på Lyko och KICKS, kostar runt 150 kronor

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?