LUSH Lemony Flutter Nagelbandskräm

LUSH Lemony Flutter Nagelbandskräm

LUSH Lemony Flutter är en nagelbandskräm med doft av citron, och det var länge en fast produkt i min rutin – men så blev den gammal (en gång råkade jag glömma den framför fläkten på datorn och den smälte ?) och jag köpte ingen ny. Förrän nu.

Mina nagelband är inte så illa just nu, de är faktiskt rätt fina, men det är aldrig fel att vårda naglar och nagelband lite extra och då kom jag att tänka på Lemony Flutter.

Lemony Flutter är perfekt för att mjuka upp de torrare delarna på knän, hälar, armbågar och naglar.

Äntligen får spruckna torra nagelband den uppmärksamhet de förtjänar. Lite räcker långt, och efter bara några applikationer är den torra huden återupplivad, mjuk med en delikat doft, precis som lemon curd.

Man tar en liten klick Lemony Flutter och smörjer in där man har torr hud, det kan vara nagelband, hälar eller armbågar. Lemony Flutter ska även gå att användas som läppbalsam. Jag har tidigare använt Lemony Flutter endast till nagelbanden och kommer fortsätta göra så tror jag (då räcker den ju längre 😉 ), den är återfuktande och det stämmer att det bara krävs ett par användningar för att dina nagelband ska vara mjuka och fina igen. Och kan vi prata om doften? Yum!

Finns i LUSH butiker runtom i landet och på LUSH.se, kostar 109 kronor för 50g.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?