YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

Jag kände för att testa en ny mascara som jag hört gott om, det är YSL Mascara Volume Effet Faux Cils. Och jag fångade det första testet på bild…

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

Utan mascara

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

Med mascara, 2 lager

Mascaran gled på bra och var lätt att täcka fransarna med. Den ger volym, lite längd och separation. Den är, som ni ser, svart, det finns åtta nyanser att välja mellan. Jag tycker den är rikt pigmenterad och fransarna ser verkligen svarta ut.

Mascaran har en klump-fri formula, och det kan jag väl hålla med om – jag upplevde inga klumpar. Fransarna känns inte som hårda spindelben, ser inte ut så heller, utan de känns mjuka och böjs lätt.

Recensioner på Sephora säger att formulan torkar ut fort, men jag har precis fått mascaran och hoppas att den inte torkar ut så fort 😉 Jag förstår varför denna mascara är omtyckt, jag gillar hur mina fransar ser ut… och kan bara tänka mig hur det ser ut med en primer under!

Mascaran kostar 315 kronor hos KICKS.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?