NOTD: Essie Watermelon

Essie Watermelon

Så var det dags för en NOTD igen, denna gång med Essie Watermelon. Jag började lacka naglarna med Essie Blossom Dandy, men formulan var väldigt rinnig och svår att lacka med, dessutom var penseln smal och tunn. Jag har för mig att det var något med att Essie lack köpta från USA hade den tunna penseln…

Watermelon hur som helst är lätt att måla med och täcker på 2 lager, denna gång har jag använt Essie Grow Stronger som baslack och Seche Vite som topplack, bara för att testa vad som passar mina naglar bäst. Dessutom är det ett plus med Grow Stronger då den får naglarna att växa, och växa sig starka, läs en recension jag skrev här.

Watermelon är det perfekta lacket om man söker efter något som är en blandning mellan rött och rosa, och jag anar en liten touch av korall också. Jag tycker det är ett perfekt all-year-round lack och har använt det mycket de senaste månaderna. Ett litet kul fakta, det finns läppstift med denna nyans, ett av dem (som jag råkar ha) är MAC Impassioned. Jag tycker det är läckert att matcha naglar och läppar!

Essie Watermelon finns att köpa där Essie säljs, runt 100 kronor kostar det.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?