Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask

Ett nytt tillskott i min… ja, samling av ansiktsmasker kan man väl säga, är en från Rodial. Nämligen Super Acids X-treme Hangover Mask, namnet inger en del hopp, för om man någonsin vill ha en pick me up så är det när man har en hud bakfylla…

Super Acids X-treme Hangover Mask passar bra för att användas varje vecka, eller endast vid behov. Den är lerbaserad och fulladdad med glykolsyra och fruktsyror tillsammans med peptider och probiotika.

Man applicerar masken på ansikte och hals, och som vanligt ska man undvika ögonområdet. Det behövdes inte mycket för att täcka ansikte och hals, 1 – 1,5 cm ungefär. Masken har en tunn textur och den är ljust grön. Den har en lätt fruktig doft som inte är störande på något vis.

INGREDIENSER
Aqua (Water), Kaolin, Cera Microcrystallina, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Lactate, Phenoxyethanol,Glycolic Acid, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth 20, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Punica Granatum(Pomegranate) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Galactoarabinan, Alcohol Denat, Ethylhexylglycerin, Lactobacillus Ferment Lysate, Passiflora Quadrangularis Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acetyl Hexapeptide- 8,Sodium Bisulfite, Tetrasodium EDTA, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 19140 (FD & C Yellow No. 5), CI 42090 (FD & C Blue No. 1),Limonene, Geraniol, Linalool, Farnesol

Masken ska vara på i minst 5 minuter, när man sedan sköljer bort masken ska man massera med fingrarna tills det mesta av masken är borta och sen sköljer man bort resten med ljummet vatten. Jag har haft masken på i så mycket som 20 minuter, men min hy är inte känslig och har inte blivit irriterad av det. Har du känslig hy kanske du börjar med 5 minuter.

Jag måste erkänna att min hy fick lite glow av denna mask, hyn kändes även återfuktad och jag har sett fram emot att använda denna mask i slutet av veckan. Det är en perfekt pick me up, och jag älskar att min hy känns så len och lugnad!

Rekommenderar denna mask om din hy känns lite torr, glåmig och ojämn. Men om priset är en faktor, och det förstår jag att det kan vara, finns det säkert alternativ till denna mask.

KÖPINFORMATION
Rodial Super Acids X-treme Hangover Mask kan köpas på till exempel Eleven, där den kostar 609 kronor

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?