Clinique Pep-Start Eye Cream

Clinique Pep-Start Eye Cream

En väckarklocka för ögonen! Se klarvaken och fräsch ut på bara 3 sekunder!

Det är vad Clinique själva säger om sin nya Pep-Start Eye Cream som lanserades i slutet av februari, jag har testat den sen början på april.

Ögonkrämen kommer i en praktisk tub med en kula som man drar upp, trycker lite på tuben och kräm kommer ut. Kulan är menad att användas som applikator och ska vara svalkande mot huden, jag använde den på det sättet någon vecka, men tyckte inte riktigt om det och det var inte särskilt svalkande så jag började med att applicera krämen med fingrarna istället.

Tuben är annars smart, för de aktiva ingredienserna kommer inte i kontakt med luft eller bakterier som kan försämra dess effekt.

I krämen hittar vi sju olika peptider, bland annat hyaluronsyra och veteprotein, peptiderna ska hjälpa huden att hålla kvar sitt eget kollagen som påverkas av brist på sömn, trötthet och stress. Mjukgörande och energigivande ingredienser som koffein och algextrakt hjälper till att lugna och balansera och ser till att huden är i skick att möta dagen!

Pep-Start Eye Cream har även ett lätt rosatonat skimmer som ljusar upp ögonområdet och ger ett piggare intryck.

Jag är definitivt en bra kandidat för denna ögonkräm, då mitt liv är fullt av stress och jag tampas med sömnproblem i perioder. Är mycket förtjust i förpackningen, även om jag önskar att kulan varit i ett annat material och känts mer svalkande än vad den gör. Krämen i sig är bra, den återfuktar, piggar upp och maskerar mörka ringar.

Denna ögonkräm är helt klart värd sina 240 kronor!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?