NARS Velvet Matte Lip Pencil, Cruella

NARS Velvet Matte Lip Pencil, Cruella

NARS Velvet Matte Lip Pencil i nyansen Cruella. Jag ÄLSKAR den här färgen. Anna från Vivianna Does Makeup har använt den i ett par av sina videor, och det är därifrån jag blivit inspirerad. Jag fick chansen att köpa den så jag gjorde det.

Velvet Matte Lip Pencil är just sammetslen och matt, jag har tidigare haft en nyans i Satin Lip Pencil varianten (Villa Lante) men den tyckte jag inte alls om, den var torr och svårmålad. Men Cruella är raka motsatsen.

Velvet Matte Lip Pencil är ett läppstift i pennform, läpparna blir dränkta i färg och rika pigment och så är det den där sammetslena matta finishen som vi alla älskar. Formulan ger lång hållbarhet och fast den är matt så är den inte uttorkande för läpparna, formulan är berikad med E vitamin och är krämig.

KÖPINFORMATION
NARS finns att köpa hos Sephora, och från narscosmetics.eu, kostar runt 250 kronor

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?