Jenny testar: Un-Wrinkle Lip Treatment

Jenny testar: Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Lip Treatment
VAD ÄR DET?

En anti-aging produkt för läpparna som fyller linjer och ger intensiv fukt. Produkten består av 24% neuropeptider & peptider. Utöver dessa peptider innehåller den även en ingrediens som heter MAXI-LIP. Läpparna blir fylligare, jämnare och får en mer ungdomlig look. MAXI-LIP – ökar fuktnivån och hjälper dessutom till med att definiera läpplinjen. MAXI-LIP är en trippelpeptid som stimulerar kollagensynstesen och ökar hyaluronsyraproduktionen.

Jag har använt denna produkt i ungefär en vecka, så detta blir ingen renodlad recension utan mer… vad tycker jag hittills, eller nåt. Som sagt, jag har använt Un-Wrinkle Lip Treatment i ungefär en vecka, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Masserar in ett tunt lager på läpparna och runt läppkonturen, det pirrar en del i läpparna av produkten men det är inte obehagligt på något sätt, det gör inte ont heller. Det påminner om en läpp-plumper lite.

Mina läppar blir fylligare och ändrar färg, de blir mer röda. Un-Wrinkle Lip Treatment känns vårdande, och läpparna blir även återfuktade. Jag har, än, inga rynkor vid läpparna, men har tyckt att de är lite fjäsiga, lite tunna alltså. Och att då använda en produkt som ger plumpande effekt morgon och kväll, ja, det låter ju toppen! Läpparna blir som sagt plumpade av Un-Wrinkle Lip Treatment och jag gillar det än så länge.

KÖPINFORMATION
Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Lip Treatment finns hos SkinCity, och kostar 279 kronor för 10ml

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?