NOTD: Dior Sailor

NOTD: Dior Sailor

NOTD: Dior Sailor. En djup, koboltblå nyans som var täckande på 2 lager. Resultatet blev ganska jämnt och fint med bara lite skavanker som kunde ha täckts med ytterligare ett lager. Men jag var less på att måla naglarna och ides helt enkelt inte måla på ännu ett lager.

Men då formulan är en jelly-kräm så kanske den ska vara lite… sådär halvt täckande på sina ställen?

Formulan är trevlig att lacka med, inga bubblor eller streakiness. Jag gillar Diors lack, speciellt penseln, den är lite bredare och täcker mer av naglen i ett svep. Oftast kan jag gå runt 5 dagar utan att lacka om naglarna när jag använt ett lack från Dior. Idag har jag använt CND Stickey och Seche Vite som bas- och topplack.

Diors lack är 5-free (Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde Resin och Camphor), och just detta lack kom sommaren 2014 med Transatlantique kollektionen, där två andra lack också lanserades. Jag är osäker på om det fortfarande finns att köpa, jag kan inte hitta Sailor någonstans och tänker att kollektionen kanske var LE?

Detta är ett väldigt fint lack, och hittar du det så råder jag dig att köpa det – om du gillar blått förstås!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?