Recension: Dior Diorskin Forever & Ever Wear

Diorskin Forever & Ever Wear

Diorskin Forever & Ever Wear är en ny primer från Dior, och jag som är van vid primers som är baserade på silikon tänkte först att ”vad ska denna kunna göra, den är ju så lätt och vattnig?”. Men tji fick jag.

Primern i sig är som sagt lite vattnig, den är ljusrosa till färgen och dämpar röda partier lite tycker jag, ta en ärtas storlek och massera in. När man applicerar den går den från en vattnig formula till en lite pudrig sådan. Primern har en speciell polymer som gör att foundation fastnar bättre och håller hela dagen och, med varje applikation så förbättras hudens textur med hjälp av vårdande ingredienser.

De vårdande ingredienserna i primern riktar in sig på porer och problem man kan ha med dem, jag har stora porer på min näsa och kinder och jag kan nog inte avgöra riktigt om primern hjälpt med det (förminskat dem) efter endast ett par dagars testande – men jag tycker mig se en förbättring på kinderna, porerna är inte lika synliga.

Min hy är av typen blandhy och är lite oljig i t-zonen men den höll sig matt hela dagen under testerna och min foundation höll sig på plats också!

Jag upplever att denna primer gör allt från applikation till hållbarheten av sminket mycket bättre, primern gör att huden känns len och matt och jag tror att ytan som primern ger är just vad som gör att det blir så lätt att applicera resten av sminket. Det där med en bra grund, ni vet…

INCI: Active Ingredients: Octinoxate 4%, Titanium Dioxide 4.38%. Inactive:Cyclopentasiloxane, Aqua (Water), Isododecane, Alcohol, Diphenyl Dimethicone/Vinyl Diphenyl Dimethicone/Silsesquioxane Crosspolymer, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Polysilicone-11, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Mica, Aluminum Hydroxide, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Isononyl Isononanoate, Phenyl Trimethicone, Silica, Butylene Glycol, Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Propylene Carbonate, Tetrasodium EDTA, Parfum (Fragrance), Algin, Rosa Multiflora Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Sodium Myristoyl Glutamate, Linalool, BHT, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Xanthan Gum, Serine, Sodium Stearate, Citronellol, Atelocollagen, Zinc Gluconate, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Tocopherol. May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4.7

Dior Diorskin Forever & Ever Wear

Dior Diorskin Forever & Ever Wear kan du köpa där Dior säljs, till exempel på FeelUnique. Där kostar den 340 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?