Urban Decay Primer Potion, Anti-aging

Urban Decay Primer Potion, Anti-aging

Jag har använt Urban Decay Primer Potion lääänge (kommer ni ihåg genie-förpackningen? I do), men just denna variant är ny för mig: en UDPP med anti-aging egenskaper! Den utlovar fortfarande ”all-day, crease-free eyeshadow”, med ”more vibrant colour and smoother application”. So far, so good.

Tydligen har jag kommit upp i den åldern när man ”behöver” tänka på att använda anti-aging produkter, och jag säger ”behöver” för det är inte nödvändigt att tänka på det, man klarar sig perfekt utan att tänka på att ens kräm, eller smink, ska ha anti-aging egenskaper, men för nu, bare with me, ok?

I alla fall, jag tänkte att en ögonskuggsprimer med anti-aging egenskaper kunde ju vara bra för att förebygga rynkor och annat kul i ögonområdet. Jag har ju redan en ögonkräm med de egenskaperna, så varför ska inte mitt smink kunna ha det? Men hur anti-aging kan en primer egentligen vara?

Just denna primer ska inom 8 veckor reducera fina linjer i ögonområdet, detta visades i en studie. Den innehåller Dermaxyl som ska minimera linjer och Kalpariane som gör området fylligt, har en uppstramande effekt och återfuktar medan den även ökar elasticiteten. Det låter ju jättebra, eller hur?

Själva primern är lite lätt hudfärgad och känns ganska glidig, den blandas ut lätt och lämnar en glatt yta som skuggorna fastnar bra i. Jag använder den överallt där jag ska ha ögonskugga, över ögonlocket och upp mot brynet om jag ska ha en crease colour.

Vad kostar den då tänker ni, ja, den kostar 230 kronor för 10 ml, man kan också köpa den i en 5 ml variant då kostar den 135 kronor. Jämfört med originalet som kostar 120 kronor (5 ml) respektive 195 kronor (10 ml).

Jag har inte använt den nog länge för att veta, eller se, om den haft någon effekt på mitt ögonparti, men jag kommer fortsätta använda den för det är ju UDPP fast med anti-aging egenskaper, så vi vet ju redan att den är bra. Faktiskt så har jag inte använt min gamla tub med UDPP för jag är inte så förtjust i förpackningen, jag saknade applikatorn och var inte så förtjust i tuben… Men denna variant av UDPP har en applikator! Så, yay!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?