Recension: Chanel Le Blanc De Chanel

Chanel Le Blanc De Chanel

Le Blanc De Chanel är en lystergivande primer som du kan använda på ett par olika sätt.

Denna primer kan appliceras innan foundation, precis som vilken annan primer som helst, man kan också mixa den med sin foundation, eller BB-kräm för att ge huden en boost. Jag gillar att blanda den med min foundation eller BB-kräm för det ger mig looken jag vill ha, ett naturligt glow, och det passar perfekt till vår och sommar som nu är runt hörnet!

Själva primern kommer i en liten glasflaska, med kork och pump. Glasflaskan är typisk för Chanel och känns gedigen och stabil. Primern är i konsistensen lite som en foundation, och det är nog därför de funkar så bra att blanda ihop. Applicerar man den som en primer, blir den vit på huden, men det försvinner när man jobbar in den i huden. Primern är även parfymerad och har Chanels klassiska doft, är du känslig för parfym – dofta och ”kläm och känn” på primern i till exempel en butik innan du köper den.

Jag har blandhy och tycker inte att primern gör att jag ser än mer oljig ut, eller att den gör hyn oljig. Jag har använt en dagkräm och sedan primern eller så har jag blandat i den i en foundation/BB-kräm, har jag velat ha en lite mer naturlig bas så har jag kört med en BB-kräm och den jag använt är Dior Diorskin Nude BB Cream. För foundation har det även varit Dior, Diorskin Nude Air har varit min go-to foundation, då jag velat ha en lätt bas. Tycker att primern glider på lättare när man har återfuktat hyn innan, så glöm inte dagkrämen!

Det är en bra primer som ger en bra bas för makeup och blurrar ut porer, vill du ha subtil lyster så kan detta vara en primer för dig.

INCI: Water, Ethylhexyl Palmitate, Talc, Neopentyl Glycol, Diethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Silica, Caprylic/Capric/Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Witch Hazel Water, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, HDI/Trimethylolhexyllactone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Butylene Glycol, Alcohol, Phenoxyethanol, Tribehenin, Silica Dimethyl Silyate, Methylparaben, Disteardimonium Hectorite, Propylparaben, Fragrance, BHT, Laminaria Digitata Extract, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Disodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Licorice Root Extract, Butylparaben, Ethylparaben, Denatonium Benzoate, Titanium Dioxide, Mica.

  • Applicering
  • Resultat
4.6

Chanel Le Blanc De Chanel

Chanel Le Blanc De Chanel kostar ca 500 SEK och finns där Chanel säljs.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?