Recension: This Works Deep Sleep Pillow Spray

Hälsa & träning

This Works Deep Sleep Pillow Spray

Deep Sleep Pillow Spray. En spray du sprayar ett lätt lager av på kudden (eller kuddarna) innan du ska sova, för att få sova gott. Den är kliniskt testad (200 personer, åldrarna 18 och uppåt, inkluderat fd sömnmedicin användare) och 89% sa att de somnade fortare och 92% tyckte att de kände sig piggare på morgonen!

Jag har använt denna spray i säkert 2 år, jag använder även sömnmedicin då jag i perioder har sömnproblem. Jag har svårt att somna, och att varva ner (tanke och kropp) inför sömn, och där kommer denna produkt in. Den doftar gott av lavendel, vetiver och vild kamomill som tillsammans skapar en lugnande cocktail och ger en sövande effekt.

Jag skulle inte säga att jag lider av insomnia (eller det kanske jag gör, jag har aldrig kollat upp vad exakt det innebär), men jag har som sagt sömnproblem i perioder, ibland kan det handla om att jag låter mina tankar flyga fritt och så missar jag sömntåget, medan det ibland innebär timtals av vridande och vändande i sängen.

Använder denna spray varje kväll, och har jämfört genom att låta bli den ett par kvällar. Sömnen man får med sprayen är lugnare och djupare, tror det har med den lugnande doften att göra, man får lättare att koppla av och kan då somna lättare och får en djupare sömn.

Kvällarna utan sprayen, då har jag visserligen sömntabletter i varierande grad att ta till, men det blir inte samma sak. Sprayen är mer naturlig och tabletterna, ja, de är kemiska. Jag får sova utan sprayen, men enligt mitt aktivitetsband (Fitbit Alta) så vaknar jag fler gånger och har fler ”restless moments” under natten.

Jag är så fäst vid denna spray att jag köpt Stress Less roll-on, och ska även prova Deep Sleep Hair Elixir.

INCI: Aqua, Polysorbate 20, Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Cinnamomum Camphora (Ho Wood) Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetivert) Oil, Ormenis Multicaulis (Wild Chamomile) Flower, Extract, Linalool, Diazolidinyl Urea, Geraniol ,Limonene, Iodopropynyl Butylcarbamate
Made using 100% pure essential oils
Free from phthalates, sulphates, synthetic colours and fragrance, parabens, GMOs, mineral oils, petrolatum, propylene glycol.
Made without tests on animals, or use animal by-products or hormones.

Kommentera