Sandal från Put Feet First

Put Feet First: Duffy Sandal

Bild: Put Feet First

Surfade runt på Put Feet First och hittade denna sandal från Duffy, och se på katten, de fanns i min storlek! Jag har länge velat ha ett par sandaler, men med mina ankfötter (breda) så har det varit svårt med storlekar, jag behöver 42 i storlek för att få plats med foten, då är skon just lite lite längre än min fot, men passar bra på bredden. Här i butikerna har storlekarna, på skorna jag tittat på, stannat vid storlek 41 och de har inte riktigt passat.

De har även en liten klack, och det har jag velat ha på mina blivande sandaler då jag tycker det är bekvämare att gå i skor med en liten klack än helt platta skor.

Jag klickade hem ett par och de bör komma på en dag eller två, tänker att de kan bli, om de passar, mina sommarskor för jag har märkt att det är lite varmt med mina Converse när graderna börjar stiga över +20.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?