Nya örhängen från Etsy

Nya örhängen Nya örhängen

Jag har köpt nya örhängen från en Etsy shop, eller det var två butiker men de ägs (antar jag) av samma person. Butikerna heter FashionArtJewelry och FAJMinimalist. Det är en roségulds båge i första hålet, en silver bar i andra, en guld disc i tredje och i fjärde (som jag bara har i vänster öra) är det en silver disc. I mina Helixpiercings har jag också nya örhängen, från denna Etsy butik. Det är en square stud och en stud med en sten.

Ni får även nöjet att se min nya ring som jag har i Conchen numera, den är lite för liten och sitter inte som jag vill att den ska sitta.

Etsy är något jag upptäckte för många år sen, men först nu börjat använda mer. Det finns ju så mycket kul! Och kvalitén är i många fall bättre än det man kan hitta på t ex eBay. Jag har en god vän som säljer prints på Etsy, kolla in hennes butik här.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.