Swatches: NARS Velvet Matte Lip Pencil

NARS Velvet Matte Lip Pencil: Bahama, Bettina, Dolce Vita

Idag bjuder jag på swatches på tre NARS Velvet Matte Lip Pencil, de är de tre nyaste i min kollektion, och självklart gick jag all in på nude nyanser och köpte: Bahama, Bettina och Dolce Vita. Jag har även Cruella, den har jag swatchat här.

NARS Velvet Matte Lip Pencil finns i 15 nyanser och det finns bra variation på nyanser, från nudes, till rött, till lila. De är en kombination av läppstift och läppenna, och man får läppstiftets krämighet blandat med enkelheten hos en läppenna.

NARS Velvet Matte Lip Pencil: Bahama, Bettina, Dolce Vita

NARS Velvet Matte Lip Pencil: Bahama, Bettina, Dolce Vita

NARS Velvet Matte Lip Pencil: Bahama, Bettina, Dolce VitaNARS Velvet Matte Lip Pencil: Bahama, Bettina, Dolce Vita

NARS Velvet Matte Lip Pencil är sammetslena på läpparna och de torkar heller inte ut läpparna, de har lång hållbarhet och formulan är berikad med E vitamin.

Bahama beskrivs som: ”pink brown”, Bettina: ”beige pink” och till sist Dolce Vita: ”dusty rose”. På läpparna var Bahama mer rosa än brun, Bettina var knappt synlig (men det var snyggt, perfekt MLBB nyans) och Dolce Vita lutade lite åt rosa.

Jag älskar Velvet Matte Lip Pencils, och kommer nog skaffa fler nyanser – jag är lite sugen på något mörkt… kanske Train Bleu (aubergine) eller Mysterious Red (crimson). Enda nackdelen med dessa är att när du vässar pennan förlorar du lite produkt, men det kan man leva med.

INFORMATION
NARS Velvet Matte Lip Pencil kostar ca 270 kronor, och finns exklusivt hos svenska Sephora eller på NARSCosmetics.eu

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?