Recension: Deborah Lippmann Gel Lab Pro

Jag har testat Deborah Lippmann Gel Lab Pro setet, lackade naglarna i lördags (14/5) och var imponerad av hur enkelt det var. Jag tycker att t ex Depend 7-Day kan vara lite krångligt, man ska vänta olika länge för olika steg. Med Deborah Lippmann Gel Lab Pro var det 2 minuter vid varje steg, lätt att komma ihåg!

Deborah Lippmann Gel Lab Pro

Det är ett startkit för gelenaglar, med ett bas- och ett topplack. Du kan använda vilket lack som helst tillsammans med dessa, eller så använder du Deborah Lippmann Gel Lab Pro Colour lacken. För att ta bort nagellacket använder du vilken remover du vill, man behöver inte ha speciella produkter. I mitt test använde jag ett av Gel Lab Pro lacken (Splish Splash, som du kan se en NOTD på här) men kommer att testa det med ett vanligt lack också.

Gel Lab Pro setet är berikat med vårdande ingredienser som okume-extrakt, kameliaextrakt och biotin. Från okumeträdet utvinns extrakt som ger starkare och friskare naglar, det motverkar räfflor och gör så att naglarna växer jämnt och naturligt.

Kameliaextrakt kommer från kameliabusken och är rik på omega 3, 6 och 9, vitamin A, B, och E samt är rik på antioxidanter. Biotin stimulerar tillväxten och ger starkare naglar. Baslacket innehåller även epoxiharts som förlänger hållbarheten på manikyren.

Gel Lab Pro lacken är 5-Free+ och är alltså fria från formaldehyd, toluen, dibutylftalat (DBP), sulfater, kamfer, xylene eller parabener och de är inte testade på djur.

Hållbarheten var helt otrolig, inget till minimalt med tip wear och chippade inte heller. Jag hade lacket på i 5 dagar utan minsta skråma, detta test var då med Gel Lab Pro setet och Gel Lab Pro Colour lacket. Kommer att prova ha ett ”vanligt” lack tillsammans med bas- och topplacket ur setet och se om jag får samma eller liknande resultat då.

Än så länge finns det inte många nyanser i Gel Lab Pro Colour serien, det finns 8 stycken. Jag hoppas att dom kommer släppa fler nyanser, och gärna ett svart ? Grått funkar också…

INCI, Gel Lab Pro Base Coat: Sd Alcohol 40-B, Butyl Acetate, Polyvinyl Butyral, Ethyl Acetate, Tosylamide/Epoxy Resin, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anyhydride Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Silica, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Glycidoxypropyl Trimethoxysilane, Methacryloyl Propyltrimethoxysilane, Methyltriethoxysilane, Mercaptopropyltrimethoxysilane, Benzophenone-1, Dimethicone, Biotin, Water, Camellia Oleifera Leaf Extract, Acoumea Klaineana Resin Extract.

Gel Lab Pro Top Coat: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Triphenyl Phosphate, Benzophenone-1, Diisopropanolamine/Methylhexahydrophthalic Anhydride Nonanoate Copolymer, Shellac, Dimethicone, Biotin, Water, Camellia Oleifera Leaf Extract, Aucoumea Klaineana Resin Extract, Violet 2 (Ci 60725).

  • 7.9/10
    Applicering - 7.9/10
  • 7.3/10
    Hållbarhet - 7.3/10
  • 7.9/10
    Resultat - 7.9/10
7.7/10

Deborah Lippmann Gel Lab Pro

Gel Lab Pro setet med bas- och topplack kostar 400 SEK hos FeelUnique, Gel Lab Pro Colour lacken kostar 210 SEK/st.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?