Recension: Omorovicza Queen of Hungary Mist

Omorovicza Queen of Hungary Mist

Queen of Hungary Mist, sägs vara inspirerad av Queen of Hungary Water som är världens första parfym och som gjordes till drottning Elisabeth av Ungern. Märket Omorovicza är utan tvivel ett lyxmärke och har ett fåtal, men vackra, produkter. Jag har även testat ett läppbalsam från Omorovicza (läs recension här). Och det imponerade på mig, så jag hoppades att Queen of Hungary Mist skulle göra samma sak.

Omorovicza Queen of Hungary Mist

Queen of Hungary Mist är en återfuktande spray som du kan använda efter exfoliering men före serum. Du kan också använda den som en pick me up under dagen, jag har använt den som både och, men de senaste dagarna har den stått på skrivbordet och använts som snabb återfuktning under dagen.

Den ska inte bara vara återfuktande utan också renande och balanserande. Den ska även lämna hyn uppstramad och fyllig. Samt ge ett ungdomligt utseende till hyn med hjälp av Hydro Mineral Transference™.

Mistens doft kommer från apelsinblom och basen till misten är ungerskt källvatten, misten är också fri från alkohol.

Jag kan hålla med om att hyn direkt blir återfuktad av misten, men jag har inte sett några tecken på uppstramning eller fyllighet. Däremot kan jag också hålla med om att den är balanserande och jämnar ut hudtonen något efter regelbunden användning.

Är du ute efter ett lyxigt, alkoholfritt, ansiktsvatten – ja, då kan detta vara något för dig.

Jag kommer absolut att använda upp min flaska, men kommer använda den som en pick me up under dagen, då tycker jag den fungerar bäst, istället för som ett ansiktsvatten efter exfoliering.

INCI: Aqua (Hungarian Thermal Water), Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Mannitol, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Chlorella Vulgaris/Lupinus Albus Protein Ferment, Pectin, Rosa Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Water, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Phospholipids, Yeast Extract, Linalool, Geraniol, Citronellol.

  • 6.7/10
    Applicering - 6.7/10
  • 6.5/10
    Resultat - 6.5/10
6.6/10

Omorovicza Queen of Hungary Mist

I Sverige finns Omorovicza att köpa på NK, annars finns det alltid webbshoppar, så som LookFantastic och FeelUnique. Queen of Hungary Mist ligger på cirka 570 SEK för 100ml.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?