Foreo Luna Mini 2 – Midnight

Foreo Luna Mini 2

Bild: Foreo.com

Jag ska prova på en Foreo Luna mini 2! Har hört gott om dem, man behöver inte byta något borsthuvud, en laddning räcker 5 månader, den är hygienisk and so on and so forth.

Jag har länge haft en Clarisonic Mia 2, och jag har i perioder använt den flitigt också. Och jag gillar tanken på en eldriven ansiktsborste. Jag har använt borsthuvudet för djuprengöring eller för känslig hy, och även om jag såg resultat med Clarisonicen så var jag inte riktigt nöjd, det var en så aggressiv form av rengöring och exfoliering, det passade inte riktigt mig i längden.

Så, jag har länge tittat runt på rengöringsapparater och vad som finns och vilken som fått bra betyg av användare/bloggare/YouTubers. Och valet föll på en Luna mini 2, och jag kunde ju inte låta bli den svarta versionen…

Luna mini 2 tar på ett skonsamt och effektivt sätt hand om orenheter i hyn, och allt som krävs är 1 minut två gånger om dagen. Den har 3 rengöringszoner och Luna mini 2 är 50% större än Luna mini, och har ännu mjukare silikonknoppar som ger en rengöring som passar alla hudtyper.

Det finns även rengöringar från samma märke, en för dag och en för kväll, som de rekommenderar att man använder tillsammans med sin Foreo, men jag kommer testa med de rengöringarna jag brukar använda och se vilken som passar bäst.

INFORMATION
Foreos ansiktsborstar finns på t ex Foreo.com, och just Luna mini 2 kostar 1.295 kronor

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?