Recension: Rodial Dragons Blood Eye Masks

Rodial Dragons Blood Eye Masks

Min första ”dragons blood” produkt var masken i samma serie, som jag fortfarande älskar. Den plumpar hyn och återfuktar och är bara underbar. Men idag ska jag prata om en annan Rodial produkt jag älskar, Dragons Blood Eye Masks. Dragons Blood kan ju låta lite läbbigt, men det är en röd saft som utvinns från Sangre de Drago-trädet.

I Dragons Blood serien finns bland annat ögonkräm, dag- och nattkräm, serum och en toner.

Rodial Dragons Blood Eye Masks

I förpackningen med Dragons Blood Eye Masks får man 8st kuvert med 2st masker i, en till vardera öga. En förpackning med 8st kuvert kostar 540 kronor (Lyko) och med lite snabb matte kan man då räkna ut att en behandling kostar runt 67 kronor.

Smakar det så kostar det, för dessa små masker är packade med bra ingredienser så som Dragons Bloodextrakt, som lugnar och reparerar huden genom att skapa en ”andra hud”, skyddar även mot yttre påverkan. Hyaluronsyra plumpar omedelbart huden och återfuktar i 24 timmar. Och sist, Arnicaextrakt som ger en avsvällande effekt som minskar svullnader och inflammation runt ögonen. Hjälper också till att minska uppkomsten av mörka ringar och rodnad, resultatet blir klara och pigga ögon.

Rodial Dragons Blood Eye Masks

Masken ska sitta som det visas på förpackningen, med den avsmalnande sidan in mot ögats inre vrå, mot näsan. Och den bredare sidan mot ögats yttre vrå. När de är på plats tar man bort den sista filmen och låter de sitta 20 – 30 minuter och när du tar bort dem masserar du in överflöd i huden.

När man tagit bort filmen på båda sidorna av ögonmasken känns de, och ser ut, som en klar gele. De känns svalkande och sköna, och när de väl sitter så sitter dom på plats. Så man behöver inte ligga ner eller ta det lugnt utan kan fortsätta som vanligt med dem på.

Min hy ser återfuktad ut när jag tar bort ögonmasken, och har jag haft lite svullna ögon av allergi så är det borta. Med ett pris på 540 kronor så är detta inget man använder dagligen, inte jag i alla fall. Utan reserverar ögonmaskerna för lite mer speciella tillfällen och de gånger jag behöver en pick me up. Jag gillar produkten, och kan absolut tänka mig att köpa den på nytt när dessa är slut.

INCI: Aqua(Water/Eau), Butylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Croton Lechleri Resin Extract, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Carbomer, Arginine, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Panthenol, Arnica Montana Flower Extract, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Disodium EDTA, Parfum(Fragrance), Hydrolyzed Collagen, Morus Alba Bark Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Pentylene Glycol

  • 6.6/10
    Applicering - 6.6/10
  • 7.2/10
    Resultat - 7.2/10
6.9/10

Rodial Dragons Blood Eye Masks

Rodial Dragons Blood Eye Masks finns att köpa hos bl a. Skincity och kostar där 540 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?