Depend O2 Hand Spa

Depend O2 är en serie produkter för starka och vackra naglar och händer. Det finns nagellack och olika produkter för handvård. Jag ville testa Hand Spa Treatment, och jag har då köpt de 3 produkterna var för sig och inte i minikitet som också finns tillgängligt.

Depend O2 Hand Spa

Hand Spa består av 3 produkter och man ska börja behandlingen med en peeling, nästa steg är en återfuktande gel och sista steget är en krämig lotion.

Depend O2 Hand Spa

STEG 1
Hand peeling, verkar mjukgörande och återfuktande, peelingen är mineralbaserad och innehåller solrosolja, sheasmör, aloe vera, fjällkvanne och vitamin-E.

STEG 2
Moisturizing gel, återfuktar på djupet och är kylande och ökar dessutom elasticiteten i huden. Berikad med aloe vera och fjällkvanne.

STEG 3
Silk lotion, mjukgörande och återfuktande som avslutar behandlingen. Skyddar och lugnar huden. Innehåller solrosolja, fjällkvanne, aloe vera, kakaosmör, sheasmör och vitamin-E.

Jag köpte dessa on a whim, men efter att ha Googlat lite så ser jag att många tycker om just denna serie, och det kändes ju betryggande och jag hoppas att jag kommer tycka om dem lika mycket. Tycker jag om dem så kommer jag nog ge minikitet till min mamma till mors dag (det är lugnt, hon läser inte min blogg)…

INFORMATION
Depend säljs bland annat på Eleven, och där hittar du hand peelingen, moisturizing gel och silk lotion för 79 kronor styck, varje tub är på 75ml

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?