Mina första Gerard Cosmetics produkter

Har hört så mycket om Gerard Cosmetics, men aldrig provat någon produkt. Förrän nu. Varför jag inte provat? Jag vet inte, men det har funnits så mycket annat som lockat och som jag lagt ner tid och pengar på, men nu så ska jag prova 4st produkter från Gerard Cosmetics!

Gerard Cosmetics

Produkterna jag valde att köpa är alla läpprodukter, vilket det verkar finnas mest av hos märket (i alla fall hos BeautyBay). 1995 och Underground är ju namn vi alla hört förut, och därför valde jag dem. Det blev även 2st flytande läppstift i nyanserna Ecstasy och Serenity.

Gerard Cosmetics

Fr vänster: 1995, Underground, Serenity, Ecstasy

Mina direkta favoriter är läppstiftet Underground och det flytande läppstiftet Ecstasy. Ska bli så kul att prova dem och se vad jag tycker!

INFORMATION
Gerard Cosmetics finns bland annat hos BeautyBay, läppstiften kostar 108,60 kronor och det gör de flytande läppstiften med

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?