MOTD: Midnight

MOTD

Sminkning: Midnight

Blev inspirerad av ett tillskott i läppstiftssamlingen: Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick i nyansen Midnight som är ett opakt svart flytande läppstift. Jag testade det igår (och det resulterade i ny profilbild ??) och kände att jag ville göra något med det. Och jag valde att göra en sminkning som jag brukade göra som ung, minus den intrikata eyelinern för min eyeliner hade torkat ? Jag trivs riktigt bra i detta, säger som Jack Skellington: I felt just like my old bony self again!

JAG HAR ANVÄNT

BAS
Chanel Le Blanc de Chanel, primer
NARS All Day Luminous Weightless Foundation, Gobi
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer, Light Warm
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

KINDER
Too Faced Love Flush Blush, Your Love is King
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed, Pearl
The Body Shop Honey Bronze, 01

ÖGON
Urban Decay Primer Potion, Anti-aging
Makeup Geek Eyeshadow, Corrupt
Marc Jacobs Fineliner Ultra-Skinny Gel Eye Crayon Eyeliner, Blacquer
Charlotte Tilbury Rock ‘n’ Kohl, Black
Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D
Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara, Black

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Ebony
Anastasia Beverly Hills Brow Gel, Clear

LÄPPAR
Clarins Instant Light Lip Perfecting Base
Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick, Midnight

Loading Likes...

Kommentera