Recension: NARS All Day Luminous Weightless Foundation

“It’s the first time we’ve ever done a high-coverage foundation. We waited for the right moment, when true weightless innovation was finally available. It had to be comfortable, high-coverage, and incredibly long-lasting—the formula really had to be perfect. It’s high-performance, but still very soft and natural.”— François Nars, Founder and Creative Director

NARS All Day Luminous Weightless Foundation

Idag testar jag NARS All Day Luminous Weightless Foundation, en olje-fri foundation, som ger en lätt, men full täckning med ett naturligt resultat. Hållbarhet: 16 timmar. Jag har inte testat den i 16 timmar, men väl under en hel dag, från ungefär kl 10:30 – 18:30. Har valt att inte använda primer och bara ett lager för att verkligen testa hållbarheten och täckningen.

NARS All Day Luminous Weightless Foundation

Foundationen kommer i en rektangulär glasflaska med kork och pump, med texten ”NARS” på flaskan. Flaskan är lite tyngre och den känns stabil, korken är i plast och det är pumpen också. Foundationen i sig är väldigt flytande, och ska skakas väl innan man applicerar den. Jag rekommenderar att man skakar flaskan MED korken på, det kan bli lite messy annars (lärde mig det den hårda vägen)…

NARS All Day Luminous Weightless Foundation

Jag har nyansen Gobi, som är en av deras ljusaste nyanser med varma undertoner, jag hade även kunnat prova Deauville som är ljus men med lika mängd varma och kalla undertoner, men jag valde Gobi då min hy drar lite mer mot varmt, men jag kan ha neutrala foundations också. Som vi såg i mitt test av YSL Touche Éclat Le Teint

NARS All Day Luminous Weightless Foundation

NARS All Day Luminous Weightless Foundation: Före

NARS All Day Luminous Weightless Foundation

NARS All Day Luminous Weightless Foundation: Efter

Som ni ser ger den bra täckning även med ett lager, täckningen är byggbar om man känner att ett lager inte räcker på sina ställen. Ni kan också se på efter-bilden att den har en fin lyster och jämnar ut röda partier bra. Den känns naturlig, det känns inte som en tung bas eller att man har smink på sig.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4.7

NARS All Day Luminous Weightless Foundation

INFORMATION & BETYG
Pris: Ca 400 kronor
Mängd: 30ml
Inköpsställen: Exklusivt hos Sephora i Sverige, eller NARSCosmetics.eu
Betyg: 5/5
Köpa igen: Ja!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?