The NYX List

Malin hade en kul lista på sin blogg igår, hon gav oss friheten att kopiera den… Självfallet gör jag det! Här har ni The NYX List!

1. Vilken var din första NYX-produkt?
– NYX var ett av de första märkena jag provade på, det är överkomligt i pris och har bra produkter. Jag tror att min första NYX-produkt var ett Butter Gloss, jag har ingen aning om vilken nyans (för jag har ett par, haha). Jag gillar fortfarande Butter Glossen och en favorit är Angel Food Cake tillsammans med läppennan Fairytale Dream från Make Up Store!
The NYX List: Angel Food Cake & Fairytale Dream2. Vilken/vilka produkt/er hamnade senast i din NYX-samling?
– Jag sökte efter ett grått läppstift häromdagen, och fick tips om NYX Liquid Suede… eller vad dom nu heter, i nyansen Stone Fox (det får mig att tänka på The Virgin Suicides, när Trip säger till Lux; ”You’re a stone fox”). Jag har inte provat det än, eller ens öppnat brevet med det i…

The NYX List: Stone Fox

3. Vilken är din mest använda NYX-produkt?
– Det brukade vara Butter Glossen men nu har de fått konkurrens av Lip Lingerie, jag har bara två stycken: Embellishment och Honeymoon.

4. Vad är du sugen på att testa härnäst?
– Fler nyanser av Lip Lingerie läppstiften! Kanske någon ögonskugga, och Taupe blushet för contouring! Kanske contour kitet också…

The NYX List: Embellishment

5. Vilken är din absoluta favoritprodukt från NYX och varför?
– Det är inte så svårt, det måste vara Lip Lingerie läppstiften. Jag har inte testat så många produkter och har alltså inte så stor koll på deras sortiment i överlag. Men min favorit måste vara Lip Lingerie läppstiften!

6. Vilken produkt eller produktkategori saknar du från NYX?
– Jag saknar nog inget faktiskt, eftersom (som jag sa i svaret ovan) jag inte har testat så mycket. Jag har fortfarande mycket kvar att prova och kommer nog inte sakna något förrän jag arbetat mig igenom mer än hälften!

 7. Har du någon NYX-produkt som inte fungerade för dig?
– Jo, och det är Soft Matte Lip Creams. Jag gillade inte alls konsistensen på dem. Jag gav bort dem jag hade… Men har nu köpt två stycken (Dubai och Paris) igen för att prova på nytt.

The NYX List: Dubai

8. Finns det någon produkt som överraskat dig positivt?
– Ett rouge jag hade i en lite mer bright nyans, minns inte vad det hette, bara hur det såg ut. Det såg ut, i förpackningen, som ganska tråkigt men på kinden var det jättefint!

9. Finns det någon produkt du inte skulle vilja testa och varför?
– Nej, det kan jag nog inte säga att jag har.

10. Vilka 3 NYX-produkter skulle du rekommendera att spana in först?
– Då jag mest testat läpprodukter har jag inte mycket annat att rekommendera, men om jag ska ranka så; Lip Lingerie läppstiften, Butter Gloss, Soft Matte Lip Creams.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?