Recension: First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

De produkter från FAB (First Aid Beauty) som jag provat har varit bra, jag har provat de där padsen och en röd lermask och nu kom turen till en ögonkräm: Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream.
First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream är en ögonkräm som absorberas snabbt och återfuktar, har en uppstramande effekt och den minskar fina linjer och rynkor i hela ögonområdet.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Dess formula är gjord specifikt för dagtid och för att användas under smink. Den är lätt och ger en svalkande känsla. Bland ingredienserna finns peptider, röda alger och växtextrakt. Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream återfuktar bra och jag upplever att den plumpar upp området, men det kan också vara den uppstramande effekten – jag ser få fina linjer och ögonområdet ser inte lika trött ut.

Förutom att ha hudvårdsegenskaper så agerar den som en primer så att ditt smink stannar på plats.

Den funkar bra för puffighet och är bra att använda på morgonen just för det, jag applicerar den på ögonlocket och under ögonen, ner mot kindbenet. På kvällen använder jag något lite ”tyngre”. Jag tycker också att denna ögonkräm från FAB minimerar de mörka ringarna, de har ljusnat litegrann.

INCI: Water, Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Lactobacillus Ferment, Cyclopentasiloxane, Inulin Lauryl Carbamate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Betaine, Methyl Gluceth-20, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Kappaphycus Alvarezii Extract, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Darutoside, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Chondrus Crispus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chrysanthemum Parthenium (Feverfew) Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Squalane, Cetearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Cetearyl Glucoside, Polysorbate 60, Polysilicone-11, Maris Aqua (Sea Water, Eau de Mer), Sorbitan Isostearate, Carbomer, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Potassium Sorbate.

  • Applicering
  • Resultat
4.6

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

First Aid Beauty finns att köpa på till exempel FeelUnique, och Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream kostar ca 310 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?