Maison Margiela Replica

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning EdT är det nyaste tillskottet i min samling parfymer. Var sugen på en ny parfym. En parfym som står ut i mängden av de andra parfymerna jag har, i min samling finns sött, träigt, orientaliskt, kryddigt, blommigt… Så när jag snubblade över Maison Margiela som är lite experimentella så kände jag ”yes!”. Maison Margiela är skapat av Martin Margiela, som har ett rykte om sig att vara nytänkande och egensinnig.

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning EdT

Jag föll då för doften Lazy Sunday Morning, endast av beskrivningen för jag beställde denna på nätet. Beskrivningen är ”soft skin and bed linen”. Bland noterna finns det iris, päron, rosblad och patchouli.

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning EdT

Inspirationen till doften hittade parfymdesignern i Florens 2003, med en utsikt över Boboli-trädgårdarna. Hennes önskan var att översätta klarheten hos den vita färgen för att ge sken av en glänsande friskhet och en vit blomupplevelse för att frambringa känslan av stillhet och välmående.

Öppningen var en stark blommig doft, när den fått dry down lite så känner jag trä. Det är en EdT men hade bra hållbarhet. Flaskan är på 100ml och kostar 850 kronor. Finns hos utvalda KICKS-butiker och på KICKS.se, även Eleven har Maison Margiela.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?